Gîtes

Introductie Gîtes

 

Op 'Domaine de Royères' staat een authentiek en sfeervol boerderijhuis dat met oude veeschuren en twee voormalige woningen rondom een binnenplaats een mooi geheel vormt. De voormalige melkstal, gelegen aan de achterzijde van het binnenplein, is omgebouwd tot een ruime en sfeervolle 6 persoons gîte, ‘Salle de Traîte’ geheten. Dit ruime en smaakvolle vakantiehuis beschikt over een zonnige en schaduwrijk terras rondom met een prachtig parkachtig uitzicht.

Twee nog te renoveren middeleeuwse woningen aan de centrale binnenplaats, ‘Salle de Fleur’ en ‘le Postillon’ geheten, zullen in stijl en met oog voor het heden daagse comfort worden ingericht als aparte of geschakelde vakantieverblijven waardoor zij geschikt worden gemaakt voor ieder 8 à (samen) ongeveer 18 gasten. Zij dateren waarschijnlijk uit de vijf of zestiende eeuw en hebben vroeger deel uitgemaakt van het landhuis van Royères dat aan de overzijde van een rustig weggetje staat. De huizen ademen een rustieke sfeer uit en bezitten nog authentieke stijlelementen.

Het is helaas nog niet bekend wanneer deze twee in gebruik kunnen worden genomen.

U bent van harte welkom in ons vakantiehuisje Salle de Traîte. U kunt ons (actief) mee helpen op en rond de boerderij maar u kunt er ook lekker op uit trekken of in alle rust aan een boek schrijven, in de lente, de zomer, de herfst of de winter.