Camping

Kleine boerencamping

 

Achter onze boerderij, in de jonge boomgaard, ligt ons sfeervolle kampeer-terrein. De landelijke camping heeft vrije, zeer ruime plaatsen, deels voorzien van elektriciteit en een tappunt voor drinkwater. De boomgaard is ruim een hectare groot en is aangeplant met een grote variatie aan oude hoogstam fruitrassen. Hierbinnen ligt ook onze grote moes- en fruittuin. Vanaf het kampeerterrein heeft u een prachtig wijds parkachtig uitzicht.

In ons winkeltje zijn verse onbespoten groenten en fruit te koop, alsmede ons eigen smaakvolle rund, lams- en varkensvlees, diverse soorten heerlijke jams, pure appelsap en verse eieren. Voor diegenen, jong en oud, die het leuk vinden, is het mogelijk mee te helpen bij onze dagelijkse werkzaamheden zoals het voeren en verzorgen van de boerderijdieren, schoffelen en oogsten in de moestuin, hooien, klussen, hout zagen of een van de vele andere activiteiten. Zowel voor de jonge als de wat oudere kinderen is er volop te doen en te ontdekken.

Sanitair

Het sanitair is comfortabel en verzorgd. Er zijn twee toiletten, twee ruime douches zonder aparte bijbetaling, voorzien van thermostaatkranen, een wascabine en twee wastafels. Verder zijn er een tweetal plaatsen voor de hand- en afwas. Voorts staan er een koelkast met vriesgedeelte en een wasmachine en droogrekken voor gezamenlijk gebruik.

Zwembaden

Op het erf zijn twee grote ronde zwembaden, één zwembad tot 6 de ander vanaf 6 jaar. Verder zijn er een speeltuintje, trampoline, fietsen (Berg skelter) echte speel trekker en veel vrije speel en ontdek ruimte. In de nabije omgeving zijn er diverse mooi gelegen (bewaakte)zwemmeren met stranden en speel gelegenheid en is er de mogelijkheid in het bos pony te rijden. Het is een mooi gebied om te wandelen, fietsen, kanoën, kastelen, rommel of boerenmarkten te bezoeken.

Wild kamperen

Behalve op de kampeerplekken in de boomgaard, is het mogelijk om met tent "wild" te kamperen. Hiervoor hebben wij enkele fraaie locaties beschikbaar. Deze liggen op circa 600 meter van de boerderij, liggen helemaal vrij en met een prachtig uitzicht. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van de sanitaire voorzieningen van de camping.

Boerenhut

Op het terrein bevindt zich een leuke, zelf ontworpen en gebouwde 4 à 5 persoons boerenhut (soort orginele chalet of trekkershut met twee 'ouderwetse' bedsteden en een speel/slaap vide. De hut is compleet uitgerust met het sanitair en koel/vries mogelijkheid op één minuut loop afstand. Door de ligging op het kampeerterrein biedt de hut een grappig alternatief voor diegenen die meer willen dan kamperen, maar een gîte te luxe vinden. Eventueel kunt u er een tent naast zetten voor de kinderen die dat leuk vinden.

kijk voor meer informatie over o.a. onze boerenhut op pagina 'tarieven en voorwaarden' van de camping.