Camping

Tarieven boerencamping

Tarieven zijn per nacht weergegeven
 Volwassenen € 5,00
Kinderen (0-12 jaar € 4,50
Tent € 4,50
Extra tent € 4,00
Vouwwagen / Caravan € 5,00
Camper € 5,50
Elektra € 4,00
Auto € 0,50
Hond € 0,80
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorwaarden en informatie

Vóór 1 juli en na 30 augustus wordt het tarief met 10% gereduceerd

Onze boerencamping is geopend van 1 april tot eind oktober.

 De toeristenbelasting bedraagt 0.20 per persoon per dag.

In verband met de grote belangstelling is het raadzaam om in de zomer te reserveren.

Annulering

Hierbij gaan wij uit van de volgende voorwaarden:
Annulering tot 6 weken voor aankomst: 30% van het totale bedrag
Annulering tot 4 weken voor aankomst: 60% van het totale bedrag
Annulering binnen 4 weken voor aankomst: 90% van het totale bedrag
Annulering tot de dag van aankomst: 100% van het totale bedrag

Het gehele bedrag kan in twee termijnen worden overgeschreven en dient zes weken voor aankomst geheel te zijn overgemaakt. Ook is het mogelijk het bedrag in één keer over te maken.

Wij raden aan een annuleringsverzekering af te sluiten voor het geval dat u voor onverwachte omstandigheden komt te staan.

Honden

Honden zijn welkom, mits zij zijn aangelijnd en geen overlast veroorzaken voor andere gasten en dieren op het terrein.

Niet voeren

Wij vragen u onze hond en katten niet te voeren of iets toe te stoppen. Zij leren zo verkeerd gedrag aan dat moeilijk is af te leren.

Toiletten

Onze (toilet)waterafvoer is aangesloten op een septic tank. Gelieve daarom geen andere zaken (vochtige doekjes, tampons enzovoorts) door te spoelen. Het legen van een chemich toilet kan alleen indien u gebruik maakt van een biologisch afbreekbaar product. Wij vragen u gebruik te maken van de spoelstop.

Koelkast

In het sanitair gedeelte bevindt zich een koelkast voor gezamenlijk gebruik. Wij verzoeken u alleen het hoognodige (gemerkt) te koelen en leeg te ruimen bij vertrek. Het spreekt voor zich, indien gemorst wordt, dit ook weer schoon te maken. Dat is voor medegebruikers wel zo prettig.

Afvalscheiding

Wij verzoeken u vriendelijk gebruik te maken van de verschillende bakken voor afvalscheiding. In het sanitair van de boerencamping zijn verschillende bakken beschikbaar. Het betreft papier, karton, plastic flessen, glas en blik. In overleg kunnen etensresten naar de kippen, konijnen of geiten.

Afwasplaatsen

Wilt u ervoor zorgen dat er zo min mogelijk etensresten worden weggespoeld tijdens de afwas, dit zorgt voor verstoppingen.

Wasmachine

Er staat een gezamenlijke wasmachine voor u ter beschikking in het sanitair gedeelte. Waspoeder kunt u zelf verzorgen. Aan de hand van een lijst op de wasmachine vult u in hoe laat uw wasbeurt start zodat anderen weten wanneer zij kunnen wassen. Het gebruik ervan gebeurt in goed vertrouwen! Een wasbeurt kost € 3.50 en wordt op de rekening bijgeschreven. Er staan u twee droogrekken ter beschikking en verder kunt u drooglijnen buiten gebruiken.

Kampvuur

Voor het maken van een kampvuur zijn enkele vuurplaatsen beschikbaar. Hout hiervoor dient u zelf te verzorgen. Bijlen en zagen zijn, in overleg te leen. De verantwoordelijkheid voor het gebruik ervan en het terugbezorgen ligt geheel bij de lener. Wij verzoeken u vriendelijk, rekening te houden met de windrichting zodat bij anderen geen ergernis hoeft te ontstaan door rookoverlast en as deeltjes. Zoekt u dus in overleg een geschikte plek.

Een emmer water bij het kampvuur is verplicht.

Geluidshinder

Boven het sanitair bevinden zich twee slaapkamers van onze gite. In verband met mogelijke geluidshinder rond slaaptijd vragen wij jullie vanaf negen uur 's avonds rekening te houden met het geluid in het sanitair en eveneens op het campingterrein.